Actuele alternatieven voor open dagen en meeloopdagen op HBO en WO

Actuele alternatieven voor open dagen en meeloopdagen op HBO en WO

Actuele lijst

Hieronder vind je de actuele alternatieven voor open dagen en meeloopdagen op HBO en WO . Bij iedere onderwijsinstelling die op deze lijst staat hoef je alleen maar op de link te klikken om direct op de goede webpagina uit te komen. Geen gezoek en gedoe, is dat even handig!

actuele orientatiemogeijkheden ipv open dagen en meeloopdagen

De laatste ronde open dagen en meeloopdagen van HBO en WO instellingen gaat om begrijpelijke redenen niet door. In plaats daarvan bieden onderwijsinstellingen online verschillende mogelijkheden aan. Zoals virtuele sessies, skype sessies met studenten en online proefcolleges.

Meer hulp nodig?

Heb je het idee dat je er nog niet ‘bent’ met betrekking tot jouw studiekeuze? Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het verkrijgen van meer duidelijkheid?

Ik kan je verschillende opties bieden:

De Studiekeuze bootcamp methode

De Studiekeuze bootcamp ® geeft jongeren duidelijkheid, motivatie en rust. Iets dat jij waarschijnlijk momenteel goed kan gebruiken in deze uitzonderlijke situatie. Sinds 2015 heb ik honderden jongeren geholpen bij het vinden van een passende studie. Ik doe dit werk dagelijks en ken alle HBO en WO studies. Jongeren beoordelen de studiekeuze bootcamp gemiddels met een 8,5. Wil je weten wat er zoal over mij verteld wordt? Zie de reviews op Nimbles 

Hier kun je lezen hoe de Studiekeuze bootcamp beoordeeld wordt op langere termijn door jongeren die sinds 2015 bij mij kwamen.

Veel succes met de laatste stappen  aan de hand van deze actuele alternatieven voor open dagen en meeloopdagen op HBO en WO

actuele orientatiemogeijkheden ipv open dagen en meeloopdagen