Uitstellers

Vraag jij je af: welke studie past bij mij? Kom je er niet goed uit en blijf je maar twijfelen? Uit onderzoek blijkt dat 70% van de jongeren de neiging heeft om pittige beslissingen voor zich uit te schuiven. Dat leidt tot keuzestress.

Soms is dit geen punt en lossen zaken zich vanzelf op. Uitstellen van je studiekeuze is alleen geen handige optie. Het gaat om je toekomst – en jij wilt de juiste weg inslaan!

Hulp bij studiekeuze

Ik merk dat veel jongeren met de praktische hulp van Welke-studie-past-bij-mij.nl wél gemotiveerd raken om met hun studiekeuze aan de slag te gaan of het fijn vinden om samen op gestructureerde wijze het studiekeuze proces te doorlopen. In 1 dagdeel brengen we je persoonlijke studie top 5 in kaart. Zodat jij weet: welke studie past bij mij?

Deze studies passen bij wie je bent, wat je kan en wat je wil. Dit kan individueel maar ook in een kleine groep tijdens een studiekeuzebootcamp.

Carrièreperspectief en baankansen

Door mijn werk als recruiter weet ik bovendien goed wat beroepen inhouden en welke studies daarvoor nodig zijn. Ik kan adviseren over baankansen en carrièreperspectief. Vervolgens stellen we een concreet actieplan op waarmee jij precies weet welke stappen je kan zetten om zelf verder te komen met jouw studiekeuze. Dat geeft motivatie en energie!

  • Concreet

  • Praktisch

  • Persoonlijk

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.