Over Valeri Berns

Valeri Berns Advies
AdresVan Ruisdaelstraat 45, 6814 KW Arnhem
E-mailvaleriberns@gmail.com
Telefoon06-21 42 99 56

Jouw studiekeuzeadviseur? Dat ben ik, Valeri Berns (1968). Ik vertel je graag wat meer over mezelf.

Ik was voor mijn ouders een lastige puber, mijn docenten op het gymnasium vonden me ongemotiveerd. Zelf voelde ik me vooral onbegrepen: ik zat mezelf behoorlijk in de weg. Dit leidde tot heftige ruzies in ons gezin en bijna tot een verwijdering van school.

Stip op de horizon bepalen
Hoe anders had het kunnen lopen als ik meer zelfinzicht had gehad en als mijn ouders en docenten beter hadden geweten wat mij drijft en motiveert. Wat had het een hoop energie en ruzie gescheeld als ik had geweten waarom ik die ‘stomme’ vakken op school moest doen. In die jaren leken ze me allemaal even nutteloos. Van jongs af aan ben ik al doelgericht: een stip op de horizon had mij toen enorm gemotiveerd.

Waar krijg jij energie van?
Ik geloof ‘heilig’ in de kracht van motivatie en vind het uitdagend om te onderzoeken wat iemand drijft en waar iemand energie van krijgt. Daarom besloot ik na mijn hbo-studie nog een studie Psychologie op te pakken. Sinds 1996 werk ik met veel plezier als recruiter/Werving en Selectie adviseur bij onder meer Tempo-Team, YER en Yacht.

De perfecte match!
In de afgelopen 20 jaar heb ik al honderden mensen aan een leuke nieuwe baan geholpen organisaties aan gemotiveerde medewerkers. Ik merkte al snel dat de meest succesvolle bemiddelingen de ‘matches’ waren die aansloten bij persoonlijkheid, interesses, en vaardigheden en kennis.

Ik kan jou helpen
In 2015 besloot ik te gaan voor een logisch vervolg op mijn loopbaan als recruiter.  Ik help jongeren bewust te maken van hun talenten en competenties, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken voor hun toekomst. Ook met Welke Studie Past Bij Mij kijk ik op de eerste plaats naar wat iemand drijft en waar zijn interesses liggen.

Kies je studie met hart én hoofd
Daarnaast kijk ik naar het arbeidsmarktperspectief en de loopbaankansen. Een studie kiezen waar weinig banen in zijn lijkt mij immers zo demotiverend… Mijn jarenlange kennis van de arbeidsmarkt komt daarbij heel goed van pas. Ik weet wat de banen en competenties van de toekomst zijn. Mijn motto: leer je zelf beter kennen en kies je studie met HART én HOOFD!

Neem contact op en maak een afspraak voor studiekeuzebegeleiding
Ben jij op zoek naar een studie die écht bij je past en met een veelbelovend toekomstperspectief? Neem contact met mij op en maak een afspraak voor studiekeuzeadvies

Valeri Berns Advies
AdresVan Ruisdaelstraat 45, 6814 KW Arnhem
E-mailvaleriberns@gmail.com
Telefoon06-21 42 99 56
KVKArnhem 64841022
BTWNL002071481B47
ABNAMRONL46 ABNA 0497385953
AnnuleringVerschuiven van datum voor afspraak of deelname kan altijd tot 24 uur van tevoren. Daarna worden 25% van de kosten extra in rekening gebracht. Annulering van de afspraak of deelname kan tot vijf dagen van tevoren kosteloos. Daarna worden 75% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren wordt 100% doorberekend.