Over Valeri Berns

Valeri Berns Advies
AdresVan Ruisdaelstraat 45, 6814 KW Arnhem
E-mailvaleriberns@gmail.com
Telefoon06-21 42 99 56

Jouw studiekeuzeadviseur? Dat ben ik, Valeri Berns (1968). Ik vertel je graag wat meer over mezelf.

Ik was voor mijn ouders een lastige puber, mijn docenten op het gymnasium vonden me ongemotiveerd. Zelf voelde ik me vooral onbegrepen: ik zat mezelf behoorlijk in de weg. Dit leidde tot heftige ruzies in ons gezin en bijna tot een verwijdering van school.

Stip op de horizon bepalen
Hoe anders had het kunnen lopen als ik meer zelfinzicht had gehad en als mijn ouders en docenten beter hadden geweten wat mij drijft en motiveert. Wat had het een hoop energie en ruzie gescheeld als ik had geweten waarom ik die ‘stomme’ vakken op school moest doen. In die jaren leken ze me allemaal even nutteloos. Van jongs af aan ben ik al doelgericht: een stip op de horizon had mij toen enorm gemotiveerd.

Waar krijg jij energie van?
Ik geloof ‘heilig’ in de kracht van motivatie en vind het uitdagend om te onderzoeken wat iemand drijft en waar iemand energie van krijgt. Daarom besloot ik na mijn hbo-studie nog een studie Psychologie op te pakken. Van 1996 tot 2020 werkte ik met veel plezier als recruiter/Werving en Selectie adviseur bij onder meer Tempo-Team, YER en Yacht.

De perfecte match!
In die tijd heb ik honderden mensen aan een leuke nieuwe baan geholpen en organisaties aan gemotiveerde medewerkers. Ik merkte al snel dat de meest succesvolle bemiddelingen de ‘matches’ waren die aansloten bij persoonlijkheid, interesses, en vaardigheden en kennis.

Ik kan jou helpen
In 2015 besloot ik te gaan voor een logisch vervolg op mijn loopbaan als recruiter.  Ik help jongeren bewust te maken van hun talenten en competenties, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken voor hun toekomst. Ook met Welke Studie Past Bij Mij kijk ik op de eerste plaats naar wat iemand drijft en waar zijn interesses liggen.

Kies je studie met hart én hoofd
Daarnaast kijk ik naar het arbeidsmarktperspectief en de loopbaankansen. Een studie kiezen waar weinig banen in zijn lijkt mij immers zo demotiverend… Mijn jarenlange kennis van de arbeidsmarkt komt daarbij heel goed van pas. Ik weet wat de banen en competenties van de toekomst zijn. Mijn motto: leer je zelf beter kennen en kies je studie met HART én HOOFD!

Neem contact op en maak een afspraak voor studiekeuzebegeleiding
Ben jij op zoek naar een studie die écht bij je past en met een veelbelovend toekomstperspectief? Neem contact met mij op en maak een afspraak voor studiekeuzeadvies

Valeri Berns Advies
AdresVan Ruisdaelstraat 45, 6814 KW Arnhem
E-mailvaleriberns@gmail.com
Telefoon06-21 42 99 56
KVKArnhem 64841022
BTW185203875B02
ABNAMRONL97 ABNA 0890 9446 87 (let op dit banknummer is per 1/1/23 gewijzigd)
AnnuleringVerschuiven van datum voor deelname aan studiekeuze bootcamp ivm ziekte kan altijd tot 24 uur van tevoren. Deelnemer heeft het recht tot 7 kalender dagen voor aanvang van een studiekeuze bootcamp kosteloos te annuleren door een schriftelijke mededeling of e-mail, ervan uitgaande dat de deelnemer het assessmnet nog niet maakte. Indien het assessment wel gemaakt is, zullen de kosten hiervoor in rekening worden gebracht (€99). Bij annulering tussen 7 en 1 kalenderdagen voor aanvang is deelnemer verplicht 50% van het verschuldigde bedrag te voldoen. Indien studiekeuze bootcamp korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd en/of de deelnemer niet op een vastgelegde afspraak verschijnt is de contractant /deelnemer de kosten voor de studiekeuze bootcamp verschuldigd

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.