Haal het maximale uit jouw tussenjaar

In je tussenjaar wil je óók de tijd nemen voor het kiezen van een studie die bij jou past. Die past bij jouw kwaliteiten, motivatie en talenten. Het bezoeken van open dagen wil je graag gericht aanpakken zodat je veel tijd overhoudt voor leukere en belangrijke dingen zoals reizen, een bedrijf opstarten of werken.

Studiekeuze-actieplan

Een studiekeuze-actieplan kan je helpen bij het effectief kiezen van jouw studie. Met dit plan weet jij precies wanneer jij welke acties moet ondernemen om in jouw tussenjaar tot de juiste studiekeuze te komen.

Studentprofielanalyse

Aan de hand van de studentprofielanalyse help ik je tijdens een studiekeuze bootcamp bij het opstellen van jouw persoonlijke studie top 5. Samen kijken we wanneer er open dagen zijn, geven we je op voor proefstuderen en meeloopdagen. We bereiden vragen voor en gaan op zoek naar studenten die jou meer kunnen vertellen over de studies die jij overweegt.

Al deze activiteiten nemen we op in jouw studiekeuze-actieplan. Zo weet jij precies wanneer jij welke stappen jij kunt zetten om tot de juiste studiekeuze te komen. Heel concreet en praktisch!

Vind je het fijn om gedurende je tussenjaar je studiekeuze activiteiten met mij te bespreken en te evalueren en zo tot je definitieve keuze te komen? Speciaal voor Tussenjaars, is er een Tussenjaarabonnement. Naast een studiekeuzebootcamp van 4 uur plannen we ook 2 terugkomsessies in.

  • Top 5 studies in beeld

  • Studiekeuze actieplan

  • Praktisch en concreet

© Copyright - Welke studie past bij mij