Ik heb nog geen één keer spijt gehad dat ik voor Commerciële Economie heb gekozen. Het bevalt me ontzettend goed en zit er ook erg op mijn plaats. Tot nu toe heb ik alle studiepunten gehaald die ik kon halen en met een super goed resultaat. Ik streef ernaar om die P in een jaar te halen!
Kortom ik ben super tevreden en ontzettend blij dat ik toen een dag bij je langs ben gekomen!
Loïs Lodderseerste jaar HBO student

Sophie is helemaal in haar element met deze studie. Het past bij haar, is gedreven, haalt ongekend hoge cijfers. Tevens een enorme boost voor haar zelfvertrouwen, Wauw! Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken!

Henriëtte Egter van WissekerkeMoeder van Sophie (eerste jaars Kunstmatige Intelligentie)

“Wat een supergoede test die studentprofielanalyse. Het klopt in mijn ogen precies. En dat aan de hand van vragen in 10 minuten!”

Annemiek Peppinck Moeder van Karel, 18 jaar en gestopt met hbo

“Het resultaat van de studiekeuzeworkshop heb ik een een 9,5 gegeven. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf en weet nu goed welke studie bij mij past.”

Douwe18 jaar, 6 VWO

“Ik vind het belangrijk dat mijn zoon een studie kiest met goed carrièreperspectief. Het is fijn dat Valeri een goed beeld heeft van de arbeidsmarkt. Zij kijkt naar wat bij mijn zoon past maar ook wat carrièretechnisch een slimme keuze voor Alex is.”

David te HoofVader van Alex, 15 jaar, 4 havo

“Ik ben erg blij met mijn studie top 5 en door het studiekeuzeactieplan weet ik precies wat ik moet doen!”

Bob Ariëns18 jaar, 6 vwo

“Valeri maakt waar wat ze op de site belooft. Ze heeft onze zoon heel goed op weg geholpen.”

Marieke Kreuger Moeder van Pieter, 6 vwo, uitsteller, 18 jaar

Het gebruik van Qompas gaf me een duidelijk overzicht, dit helpt fijn met het zoeken naar een studie.

Samen op zoek gaan naar je kwaliteiten en vanuit daar op zoek gaan naar een studie.

Maxime van Mill19 jaar, 5 havo

“Het was erg duidelijk ingedeeld en er waren logische keuzes gemaakt over wat er behandeld werd. De opbouw van het eerst analyseren van onszelf en het later pas focussen op de studies vond ik erg handig en fijn.”

Hanne Ester Kiès18 jaar, 6 vwo

“Wat ongelooflijk leuk! In de Wordle van de studentprofielanalyse herken ik Ceres 100%.”

Samantha WilliamsMoeder Ceres, 16 jaar, 4 vwo

“Als je stopt met je studie omdat de studie niet past, ben je zo bang om weer verkeerd te kiezen. Valeri kijkt naar ‘wie je bent’ en wat bij je past. Dat geeft zoveel zelfvertrouwen!”

Nathalie van de MeerStudiestopper, 19 jaar

“In mijn tussenjaar wil ik leuke dingen doen maar ook een passende studie kiezen. Door het concrete actieplan dat ik met Valeri heb opgesteld weet ik precies wanneer ik wat moet doen om tot de juiste studiekeuze te komen.”

Marie te GinkelTussenjaar, 19 jaar

Wat mij het meest aansprak in de studiekeuzebootcamp? De oprechte interesse van Valeri in mij en de grote kennis die zij heeft over studies en banen.

Hanna ten DammeStudiestoppper, 19 jaar, gestopt met WO Studie Rechten

Ik vind zoveel leuk en er zijn zoveel studies. Door de SPA weet ik wie ik ben en wat bij mij past. Dat geeft mij veel rust

Judith PetersStudietwijfelaar, 18 jaar

Samen met Valeri heb ik gekeken of het nu slim is om nog naar VWO te gaan of dat HBO’s studies beter bij mij passen. Ze heeft me daar heel goed bij geholpen.

Bob Adriaans5 Havo, twijfelt of hij nog VWO zal gaan doen