Studie top 5 in 1 dagdeel

Hoe zou je het vinden om jouw studie top 5 in één dagdeel inzichtelijk te hebben? Ik heb een praktische methode ontwikkeld die dat mogelijk maakt. Heel concreet en persoonlijk. Mijn studiekeuzetraject kun je individueel volgen of op aanvraag in groepsvorm.

Welke studie past bij mij

De basis van mijn methode is de Student Profiel Analyse van Thomas International. Hieruit volgt een rapport dat heel veel waardevolle informatie geeft over wie jij bent. In circa 4 uur doorlopen we samen een aantal stappen met als doel aan het eind van de dag met jouw studie top 5 de deur uit te gaan.

Het opgestelde actieplan geeft je houvast bij het verder onderzoeken van jouw favoriete studies tijdens bijvoorbeeld open dagen. Ook adviseer ik je over baankansen en carrièreperspectief van studies. Heel persoonlijk, praktisch en concreet!

Ben je nieuwsgierig? Lees dan hier de reacties van een aantal deelnemers deelnemers.

  • Persoonlijke Studie Top 5 in beeld

  • Concreet actieplan

  • Praktische aanpak

© Copyright - Welke studie past bij mij