Voor wie is studiekeuze advies?

Studiekeuze advies van Welke-studie-past-bij-mij.nl is er voor alle scholieren vanaf VMBO 4, havo 4 , vwo 4 of mbo 4 die een opleiding willen gaan volgen aan een mbo, hbo of universiteit en die 14 jaar of ouder zijn.

Het is geschikt voor jongeren die in korte tijd willen ontdekken wie ze écht zijn, welke studie bij hun persoonlijkheid, talenten en toekomstdromen past. Die benieuwd zijn tot welke carrièremogelijkheden hun keuzes leiden. En hierbij professioneel advies kunnen gebruiken.

Ook studenten die motivatieproblemen hebben, gestopt zijn met hun mbo-, hbo- of wo-studie of twijfelen aan hun keuze, hebben baat bij dit  objectieve advies.

Hoe kies jij?

Stel, je hebt een nieuwe smartphone nodig. Hoe kies je die? Stap je de eerste de beste winkel in en koop je hem? Of bedenk je eerst wat jij belangrijk vindt aan een smartphone en bepaal je wat hij moet kunnen?

Praat je met vrienden over hoe hun smartphone bevalt? Kijk je op internet en ga je op zoek naar de telecomprovider met de beste aanbieding en meest tevreden gebruikers?

Ik durf te wedden dat jij niet de eerste de beste maar heel bewust je smartphone koopt. Hoe gaat dat bij jouw studiekeuze? Onderzoek je die ook zo goed?

Studiekeuzecoaching kan jou helpen als je:

  • geen idee hebt welke studie je leuk vindt
  • wilt weten welke studie bij jouw persoonlijkheid past
  • heel veel leuk vindt en niet kan kiezen
  • zekerder wilt zijn over je studiekeuze
  • net gestopt bent met je studie en nu goed wilt kiezen
  • het leuk vindt om meer te ontdekken van jezelf en wat er bij je past