Waar & wanneer

Profielkeuze bootcamp® 

Welke profielkeuze past bij mij? Wat motiveert mij? Waar krijg ik nooit genoeg van? Wat voor soort banen/beroepen/werkzaamheden zouden later bij mij passen? Welk profiel kan ik dan nu het beste kiezen? Flexibel in te plannen. Ook op heel korte termijn.

Studiekeuze bootcamp®

Welke studie past bij mij? Stel je persoonlijke studie top 5 en concreet studiekeuze-actieplan op. Check carrièreperspectief en baankansen. Flexibel in te plannen (op werkdagen tussen 10 en 14 uur) in een persoonlijke sessie aan mijn keukentafel of via Zoom. Ook op heel korte termijn.

Motivatie en zelfvertrouwen weer terug

Vastgelopen door on-line onderwijs? Geef jouw motivatie en zelfvertrouwen weer een boost. Kijk samen met mij wie jij bent, wat je kan en wat je wil en maak een plan op weg naar meer effectiviteit en zelfvertrouwen.

Tussenjaarsprogramma

Kom aan het begin van je Tussenjaar voor een studiekeuze bootcamp® en stel een persoonlijke Tussenjaar plan op. Kom later in het jaar voor een Studiekeuze bootcamp en stel je studie top 5 met concreet studiekeuze-actieplan op. We hebben verschillende modules die jou helpen jou helemaal klaar te stomen om optimaal te gaan studeren. Zie voor meer info

Gestopt met studie.

Afhankelijk van je vraagstelling, zoeken we in 1 à 2 individuele sessies a.h.v. gevalideerd gedragsassessment wat jou drijft en motiveert. Hier zoeken we passende studies bij (studie Top 5). Ook krijg je handvatten voor meer personlijke effectiviteit zodat jij  meer grip krijgt op het bereiken van doelen in jouw leven.

Praktisch

Met meerdere vrienden of vriendinnen tegelijk aan de slag? Opgeven met een kleine groep kan ook. We kiezen dan een datum die past.

Kom je met de trein? Ik haal en breng je van/naar Arnhem CS.

Voor deelname aan een studiekeuze bootcamp, kun je verlof aanvragen op school. Bespreek het met je decaan

Inschrijven studiekeuze bootcamp®

  • Wil je je opgeven voor een studiekeuze bootcamp® of heb je vragen?
  • Mail naar valeriberns@gmail.com en ik neem binnen 48 uur contact met je op!
  • Bellen of appen kan uiteraard ook.
    Ik ben te bereiken op 06 21 42 99 56

Hoeveel gingen je er al voor?

Aanmelden voor de Bootcamp/ individuele sessie

Van Ruisdaelstraat 45, Arnhem