Waar & wanneer

Profielkeuze bootcamp® 

Welke profielkeuze past bij mij? Wat motiveert mij? Waar krijg ik nooit genoeg van? Wat voor soort banen/beroepen/werkzaamheden zouden later bij mij passen? Welk profiel kan ik dan nu het beste kiezen? Flexibel in te plannen. Ook op heel korte termijn.

Studiekeuze bootcamp®

Welke studie past bij mij? Stel je persoonlijke studie top 5 en concreet studiekeuze-actieplan op. Check carrièreperspectief en baankansen. Flexibel in te plannen (op werkdagen tussen 10 en 14 uur) in een persoonlijke sessie aan mijn keukentafel of via Zoom. Ook op heel korte termijn.

Motivatie en zelfvertrouwen weer terug

Vastgelopen door on-line onderwijs? Geef jouw motivatie en zelfvertrouwen weer een boost. Kijk samen met mij wie jij bent, wat je kan en wat je wil en maak een plan op weg naar meer effectiviteit en zelfvertrouwen.

Tussenjaarsprogramma

Kom aan het begin van je Tussenjaar voor een studiekeuze bootcamp® en stel een persoonlijke Tussenjaar plan op. Kom later in het jaar voor een Studiekeuze bootcamp en stel je studie top 5 met concreet studiekeuze-actieplan op. We hebben verschillende modules die jou helpen jou helemaal klaar te stomen om optimaal te gaan studeren. Zie voor meer info

Gestopt met studie.

Afhankelijk van je vraagstelling, zoeken we in 1 à 2 individuele sessies a.h.v. gevalideerd gedragsassessment wat jou drijft en motiveert. Hier zoeken we passende studies bij (studie Top 5). Ook krijg je handvatten voor meer personlijke effectiviteit zodat jij  meer grip krijgt op het bereiken van doelen in jouw leven.

Studiekeuze Pitstop

Is bedoeld voor de bewust kiezende 6 VWO-er die al redelijk goed beeld heeft welke studie hij wil kiezen maar vergelijkbare studies graag óók in beeld wil hebben. Bijvoorbeeld om een plan B voor een numerus fixus studie te hebben, in een bepaalde studentenstad te kunnen studeren of om heel zeker te zijn dat alle studies in overweging zijn genomen.

Praktisch

Met meerdere vrienden of vriendinnen tegelijk aan de slag? Opgeven met een kleine groep kan ook. We kiezen dan een datum die past.

Kom je met de trein? Ik haal en breng je van/naar Arnhem CS.

Voor deelname aan een studiekeuze bootcamp, kun je verlof aanvragen op school. Bespreek het met je decaan

Hoewel ik hoop dat je goed nadenkt voordat je je voor een Studiekeuze bootcamp opgeeft, heb je een bedenktijd van 14 dagen. Binnen dit termijn kan je kosteloos annuleren door een schriftelijke mededeling of e-mail aan Valeri Berns Advies. Ik ga er dan van uit dat het assessment nog niet is gemaakt. Indien het assessment wel gemaakt is, zullen de kosten hiervoor in rekening worden gebracht.

Inschrijven studiekeuze bootcamp®

  • Wil je je opgeven voor een studiekeuze bootcamp® of heb je vragen?
  • App dan naar 06 21 42 99 56 en ik neem binnen 48 uur contact met je op!

De Privacy verklaring en de Algemene voorwaarden.

Hoeveel gingen je er al voor?

Aanmelden voor de Bootcamp/ individuele sessie

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.