Waar & wanneer

Profielkeuze-bootcamp/workshop 

Welke profielkeuze past bij mij? Wat motiveert mij? Waar krijg ik nooit genoeg van? Wat voor soort banen/beroepen/werkzaamheden zouden later bij mij passen? Welk profiel kan ik dan nu het beste kiezen? Flexibel in te plannen. Ook op heel korte termijn.

Studiekeuze-bootcamp/workshop 

Welke studie past bij mij? Stel je persoonlijke studie top 5 en concreet studiekeuze-actieplan op. Check carrièreperspectief en baankansen. Flexibel in te plannen (op werkdagen tussen 10 en 14 uur). Ook op heel korte termijn.

Tussenjaars

Kom aan het begin van je Tussenjaar voor een studiekeuze-bootcamp en stel een persoonlijke studie top 5 met concreet studiekeuze-actieplan op. We plannen twee terugkom-momenten in zodat jij stap voor stap in jouw Tussenjaar de juiste studie kiest.

Gestopt met studie.

Afhankelijk van je vraagstelling, zoeken we in 1 à 2 individuele sessies a.h.v. gevalideerd gedragsassessment wat jou drijft en motiveert. Hier zoeken we passende studies bij. Ook krijg je handvatten om meer grip te krijgen op het bereiken van doelen in jouw leven.

Praktisch

Met meerdere vrienden of vriendinnen tegelijk aan de slag? Opgeven met een kleine groep kan ook. We kiezen dan een datum die past.

Kom je met de trein? Ik haal en breng je van/naar Arnhem CS.

Voor deelname aan een studiekeuze bootcamp, kun je verlof aanvragen op school. Bespreek het met je decaan

Inschrijven bootcamp/workshop

  • Wil je je opgeven voor een sessie/bootcamp of heb je vragen?
  • Mail naar valeriberns@gmail.com en ik neem binnen 48 uur contact met je op!
  • Bellen of appen kan uiteraard ook.
    Ik ben te bereiken op 06 21 42 99 56

Hoeveel gingen je er al voor?

Aanmelden voor de Bootcamp/ individuele sessie

Van Ruisdaelstraat 45, Arnhem

© Copyright - Welke studie past bij mij