Internationaal

Studeren in Nederland

Woon jij in het buitenland en wil je in Nederland aan HBO of universiteit studeren? Wil je hulp bij het gericht kiezen van een studie aan één van de Nederlandse hogescholen of universiteiten. Ik weet goed de weg en kan je helpen!

Professioneel en persoonlijk studiekeuze advies via Skype of FaceTime

De basis van mijn werkwijze is de Student Profiel Analyse van Thomas International. Dit motivatie assessment geeft inzicht in wat jou motiveert en drijft en is in meer dan 50 talen af te nemen. Gecombineerd met jouw informatie over jouw interesses en jouw vooropleiding selecteer ik voor jou 5-10 passende studies aan Nederladse hogescholen en universiteiten.
Via Skype of Facetime spreken we elkaar in 2 sessies van ca 1,5 uur. In de eerste sessie bespreken we het rapport van de Student profiel analyse en in de tweede sessie de door mij geselecteerde studies. Na deze sessies kun jij zelf gericht deze studies verder onderzoeken. Dus…Woon jij in het buitenland en wil je in Nederland studeren aan HBO of universiteit? Ik help je een passende studie te vinden.

  • Professioneel

  • Persoonlijk

  • Passende studie Top 5

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.