Profielkeuze

Zit jij in 3 VMBO, 3 HAVO of 3 VWO? Wil jij een profielkeuze maken waarmee jij na je middelbare school een interessante studie kan kiezen? Een studie die bij jou past en leidt tot een leuke baan met goed arbeidsmarktperspectief. Laat mij je dan nu helpen!

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik jou in twee uur tijd help te bepalen welk profiel het beste past bij wie jij bent, wat jij kan en wat je wil. Ik deel arbeidsmarkttrends en ‘beroepen en competenties van de toekomst’. Dit geeft jou richting en duidelijkheid en maakt het kiezen van het juiste profiel persoonlijker en makkelijker. Vind je het spannend om alleen te komen. Je vader of moeder mag mee!

Na deze profielkeuze bootcamp kan ik jou in de bovenbouw verder helpen met mijn studiekeuze bootcamp. In deze studiekeuze bootcamp borduren we voort op de uitkomsten van de profielkeuze bootcamp. We pluizen studies uit, maken een studie Top 5 en een studiekeuze actieplan. Heel praktisch en concreet. Hiermee kan jij gericht aan de slag.

Volg je deze studiekeuze bootcamp binnen twee jaar na je profielkeuze bootcamp, dan krijg je 20% korting op de prijs van de studiekeuze bootcamp.

  • inzicht in persoonlijkheid

  • inzicht in arbeidsmarkt

  • concreet advies

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.