Studiekeuzeadvies master of minor | Welke Studie Past Bij Mij

Studiekeuzeadvies bij het kiezen van een master of minor

Jouw zoon/dochter studeert al een paar jaar en het afstuderen komt steeds dichterbij. Hij/zij wil de kansen op de arbeidsmarkt vergroten en daarom de juiste minor of master vinden. Het aanbod is echter groot. Hoe kiest jouw kind de minor of master die bij hem/haar past? Dankzij mijn studiekeuzeadvies! Samen met de student kijk ik naar de interesses en kwaliteiten, om vervolgens op zoek te gaan naar masters en minors die hierop aansluiten. Deze studiekeuze bootcampsessies kunnen plaatsvinden bij mij aan de keukentafel, maar online via Zoom is ook een optie. Wil je meer weten? Lees dan verder, ik vertel je graag wat meer!

Een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt

Door mijn jarenlange ervaring als werving- en selectieadviseur weet ik goed welke ontwikkelingen er op de arbeidsmarkt spelen. Zo zullen er de komende jaren banen verdwijnen, maar zijn er ook beroepen waar de vraag naar sollicitanten juist stijgt. Samen met de student ga ik op zoek welke talenten hij/zij heeft. Ik leer jouw kind welke taken hij/zij leuk vindt om te doen en welke banen zouden passen na het afstuderen. Zo kan de student de keuze voor een minor of master hierop afstemmen. Dat geeft duidelijkheid, motivatie en rust, en vergroot de kansen op het vinden van een passende baan met goed arbeidsperspectief na het afstuderen.

Neem contact met mij op

Is jouw zoon/dochter nog niet uitgeleerd? Bij Welke Studie Past Bij Mij help ik hem/haar met het vinden van een geschikte minor of master. We kijken samen welke studiesopties er zijn en welke aansluiten op de persoonlijke voorkeuren, zo kan jouw kind met een goed gevoel een passende vervolgstudie vinden. Mijn aanpak heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen! Zijn er vragen? Hiervoor ben ik telefonisch bereikbaar op 085-2083918, daarnaast kun je mij 24/7 bereiken via WhatsApp en e-mail. Wil je jouw kind direct inschrijven? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier.

  • Inzicht in motivatie

  • Baankansen

  • Persoonlijke ontwikkeling

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.