Studiekeuzecoaching | Welke Studie Past Bij Mij

Studiekeuzecoaching bij motivatieproblemen

Heeft jouw kind last van motivatieproblemen op school? Vraagt hij/zij zich af waarom al die ‘rotvakken’ nodig zijn? Bij Welke Studie Past Bij Mij help ik jouw kind graag om een duidelijk doel voor ogen te hebben. Wanneer jouw zoon/dochter een goed beeld heeft van waar al die vakken op school goed voor zijn, kan dit helpen bij het kiezen van een vervolgopleiding. Ik bied effectieve studiekeuzecoaching die jouw kind duidelijkheid, rust en motivatie geeft. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder.

Motivatietraining

Vraagt jouw kind zich wel eens af: “Wat zijn mijn talenten en wat vind ik nu precies leuk?” In een paar uur tijd kan ik hem/haar leren welke taken motiveren, welke banen in de toekomst zouden passen en welke studie hij/zij het beste kan kiezen na de middelbare school. Mijn studiekeuze bootcamp is een effectieve methode die sinds 2015 al meer dan 1500 kinderen heeft geholpen. Eerst gaan we in op de vragen “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” en “Wat kan ik?”. Nadat we deze hebben beantwoord kijken we naar studies die aansluiten op de motivatie en interesses van jouw kind. Deze studies zijn te vinden in mijn unieke Studiekeuze bootcamp® database. Uiteindelijk stelt jouw zoon/dochter een persoonlijke top 5 samen van studies die hem/haar aanspreken. Op deze wijze helpt studiekeuzecoaching bij motivatieproblemen

Carrièreperspectief en baankansen

Deze studie top 5 geeft jouw kind de juiste motivatie en energie om een goede studiekeuze te maken. Ook stellen we samen een studiekeuze actieplan op, waarbij we ingaan op data van open dagen, aanmelddeadlines en welke vragen er gesteld moeten worden. Mijn aanpak zorgt ervoor dat jouw kind een studie kan kiezen met hart en hoofd. Wel zo geruststellend! Bovendien heb ik jarenlange ervaring als recruiter, zodat ik goed en concreet kan vertellen wat beroepen inhouden. In het studiekeuzeadvies neem ik dan ook de baankansen en het carrièreperspectief mee. Samen stellen we een concreet studiekeuze actieplan op, waarmee jouw kind precies weet welke stappen er gezet moeten worden om zelf verder te komen met zijn/haar studiekeuze. Dat geeft motivatie en energie!

Neem contact met mij op

Heb je vragen over studiekeuzecoaching bij motivatieproblemen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch bereikbaar op 085-2083918, daarnaast kun je mij 24/7 bereiken via WhatsApp en e-mail. Wil je jouw kind direct inschrijven? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier.

Onlangs kwam ik deze interessante podcast tegen die aansluit bij dit onderwerp

  • Inzicht in motivatoren

  • Doel voor de toekomst

  • Concreet studiekeuze advies

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.