Gestopt met je studie

Je studie leek het helemaal toen je eraan begon. En nu blijkt het niet te zijn wat je ervan verwacht had. De grote vraag is hoe je nu een studie kiest die wél bij je past. Een studie die helemaal aansluit bij wie je bent, wat je kan en wat je wil. Welke-studie-past-bij-mij.nl kan je helpen!

Welke studie past bij mij? 

Veel jongeren kiezen een studie op basis van wat ze kunnen (capaciteiten) en wat ze willen (interesses). En vergeten stil te staan bij wie ze zijn.

Ik werk aan de hand van de studentprofielanalyse van Thomas International. Dit gevalideerde gedragsassessment is op de DiSC-theorie gebaseerd en geeft inzicht in wat jou motiveert en energie geeft. Wie jij bent dus! Ook geef ik je volop tips om jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen

Aan jouw studentprofiel koppelen we samen passende studies. Deze studies pluizen we vervolgens verder grondig uit, ik leer je hoe je dat het beste kan doen. We zoeken net zo lang tot we studies vinden die aansluiten bij wie je bent, wat je kan en wat je wil. Heel praktisch, concreet en persoonlijk.

Kiezen met hart en hoofd

Door mijn jarenlange ervaring als recruiter kan ik jongeren goed informeren over baankansen en carrièreperspectief. Jongeren kiezen onder mijn begeleiding met hart én hoofd! Ben je gestopt met je studie? Zie je het even niet meer zitten? Ik kan je helpen een passende studie te vinden. Lees hier mijn blog over doorgaan of toch switchen van studie

  • Wie ben ik?

  • Wat kan ik?

  • Wat wil ik?

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.