Wat kost studeren?

Wat kost studeren? Studeren is de beste investering die je in je toekomst kun doen. Maar studeren kost veel geld. Een bewuste studiekeuze is daarom belangrijk.

In dit artikel kun je vijf tips vinden voor aanstaande studenten en hun ouders. Slim omgaan met studiekosten… zó doe je dat.

Wil je graag weten wat de impact van jouw studielening op je latere leven is? De ABNAMRO bank heeft er een hele handige tool voor ontwikkeld. Deze kun je hier vinden. Hiermee kun je uitrekenen wat een lening voor impact heeft op jouw latere leven. Er  wordt ook goed uitgelegd waarom te veel lenen niet slim is en wat het voor consequenties heeft voor leningen en hypotheken die je later misschien zou willen afsluiten. Nu nog een ver van je bedshow maar toch wel belangrijk.

Bewust kiezen

Wil jij een studiekeuze met een gerust hart maken? Wil jij gemotiveerd en bewust kiezen zodat jij vrijwel zeker weet dat jouw investering in geld en energie, jou ook wat gaat opleveren? Kom dan voor een Studiekeuze bootcamp®. In slechts vier uur tijd help ik jou aan een passende studie Top 5 en concreet Studiekeuze actieplan. Hiermee kan jij gericht de open dagen van HBO en WO die dit najaar gepland staan bezoeken en kom jij tot een bewuste en gemotiveerde studiekeuze.

Lees hier wat een Studiekeuze bootcamp jou oplevert

Lees hier wat anderen van deelname aan een studiekeuze bootcamp vinden en wat het hen oplevert