Bijna uit je studiekeuze maar nog niet helemaal? Studiekeuze Pitstop!

Nog niet helemaal uit jouw studiekeuze? 1 Mei komt eraan! Heb jij al een redelijk beeld van wat je wil gaan studeren maar ben je er nog niet helemaal uit? Twijfel je tussen bepaalde studies die naar jouw idee op elkaar lijken en wil je van een onafhankelijke expert horen wat nu precies de verschillen zijn?  Ben je op zoek naar vergelijkbare of alternatieve studies voor bijvoorbeeld een bepaalde numerus fixus studie? Wil je graag een bepaalde studie doen maar kan dat nou nét niet in jouw favoriete studentenstad en wil je nu weten welke studie er het meeste op lijkt zodat je wél in deze leuke stad kan studeren? Ik hielp sinds 2015 meer dan 1500 jongeren bij hun studiekeuze en help jou ook graag! Ik zet alternatieve studies snel en professioneel voor jou op rij.

Herken je jezelf in één van de bovenstaande situaties en zit je in 5 Havo of 6 VWO of doe je een Tussenjaar?

Een  vier uur durende Studiekeuze bootcamp® is dan soms nodig, een twee uur durende Studiekeuze pitstop kan een uitkomst zijn. Deze kan live (heeft mijn voorkeur) en ook via zoom.

Wat houdt een Studiekeuze Pitstop in?

Allereerst maak jij thuis vooraf een motivatie assessment. Deze brengt jouw motivatoren (waar krijg ik energie van? ) in beeld.

Het assessment rapport ontvang jij voor aanvang van de Studiekeuze pitstop. Deze spreek je door met je ouders.

Ook vul je een uitgebreid intakeformulier in. Dit alles kost circa 30 minuten tijd.

Tijdens onze Studiekeuze pitstop spreken we studies nemen we de studies door die jij zelf in gedachten hebt en waarover je twijfelt of vragen hebt. Ik help je met het het vinden van de inhoudelijke verschillen en help je de antwoorden op de vragen te vinden die je zelf nog hebt. Ook kan ik natuurlijk nog andere of beter passende nieuwe studies bij je onder de aandacht brengen. Samen komen we er, hoe dan ook!

Na een Studiekeuze Pitstop ga je zelf aan de slag. Daarvoor krijg je alle tools en middelen (actuele lijst met open dagen, handige vragenlijst voor de open dag, goede vragen die je kan stellen aan iemand die het beroep dat jij voor ogen hebt al doet,  tips voor een fantastische motivatie brief) van mij mee.

Duidelijkheid, rust en motivatie

Een studiekeuze pitstop geeft duidelijkheid, rust en motivatie. Die kan je vaak goed gebruiken als je in je eindexamen zit. Of als je aan het einde van je Tussenjaar zit en stress hebt omda je het nog steeds niet weet. Het geeft overzicht waardoor jij je schooljaar goed kan plannen of je Tussenjaar goed kan afronden. Een studiekeuze pitstop duurt ca 2 uur en kost €299,-. Meer weten? Neem contact met me op.