Daar doe ik het voor!

Het voelt zo fijn om het verschil in iemands leven te kunnen maken!

Deze week stuurde ik naar 98 jongeren die dit jaar bij mij kwamen voor studiekeuze advies en morgen starten met hun eindexamen, een ‘succes met je examen kaart’. Van één van hen kreeg ik deze reactie met belangrijk nieuws, terug. Daar doe ik het voor!

Hi Valeri,
Bedankt voor je kaartje! Ik ben op dit moment hard aan het leren voor de examens. In ieder geval sta ik er goed voor (cum laude) en zou er weinig fout moeten kunnen gaan.

Daarnaast heb ik belangrijker nieuws: ik ben toegelaten voor mijn studie! Na drie intensieve selectierondes met onder andere een interview, toelatingsexamen, motivatie brief en CV, heb ik vandaag te horen gekregen dat ik voorwaardelijk ben toegelaten voor Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de UvA! Ik ben super blij!

Bedankt voor het mij helpen deze studie te vinden en het aanmoedigen om me voor deze (toch wel intimiderende, met 1/9 toelatingskans) studie aan te melden.

Ik hoop je de 9e van juni te kunnen vertellen dat ik geslaagd ben!

Daar doe ik het voor, daarvoor gaf ik zeven jaar geleden mijn goedbetaalde baan op om voor mijzelf te beginnen en een praktijk te starten in het geven van studiekeuze advies. Zeven jaar later en meer dan 800 studiekiezers verder kan ik niets anders zeggen dat dat een hele goede keuze was. Ik ben happy! Ik ben werkgelukkig!