Duidelijkheid, rust en motivatie

Heeft jouw kind dit jaar geen (fysieke) open dagen van Hogescholen en Universiteiten kunnen bezoeken? Gaat het volgend jaar naar het eindexamenjaar en heeft het nog onvoldoende beeld wat het hierna wil studeren? Kom deze zomer voor een Studiekeuze bootcamp®! Samen komen we in vier uur tijd tot een persoonlijke Studie Top 5. Het duidelijke perspectief dat deze Studie Top 5 biedt, werkt voor jongeren heel motiverend. Waarom en hoe dit werkt kun je lezen in dit blog.

In het concrete practische Studiekeuze actieplan dat we samen maken, benoemt een jongere alle stappen en plant het de acties die nodig zijn om zelf tot een definitieve studiekeuze te komen. We plannen open dagen in, denken na over vragen die er gesteld kunnen worden en aan wie uit je netwerk je deze vragen het beste kan stellen. Met dit handige actieplan heeft een jongere de tools in handen om zonder stress het studiekeuze proces stap voor stap en gestructureerd te doorlopen. Dit geeft rust en duidelijkheid. Dat mijn werkwijze zeer succesvol is, lees je hier.

Meer weten? Neem snel contact met me op voor een afspraak deze zomer. Ik ben week 31 en 32 op vakantie maar de rest van de zomer is jouw kind van harte welkom!