Nieuw kantoor

Ik heb een heerlijk nieuw kantoor!

De oude katholieke kerk in onze wijk werd een paar jaar geleden verbouwd tot gezondheiscentrum. Het is prachtig verbouwd en gerenoveerd. Mijn buurvrouw die homeopathe is, heeft er een fijne werkkamer om haar clienten te ontmoeten. Die kamer mag ik nu op de woensdag en vrijdag gebruiken als zij er niet is.

Het is er stil en koel. Ik kan er heerlijk stil en gefocused werken. Even de drukte van mijn gezin achter mij laten, focussen op wat écht belangrijk is voor mij. Thuis werken is leuk, fijn en praktisch maar in Corona tijd kon ik soms écht verlangen naar een plek buiten de deur. En nu de wereld weer ‘open’ is, ervaar ik het thuiswerken vaak als chaotisch met te veel afleiding. Blij met mijn kantoor dus…op loopafstand van mijn huis nog wel.

Nee ik ga er geen studiekeuze bootcamps houden. Daar vind ik de ambiance minder geschikt voor en daarvoor is mijn lange keukentafel thuis té gezellig en werkt het bovendien met jongeren lekker laagdrempelig. Wel wil ik er volwassenen gaan ontvangen met coachings- of loopbaanvraagstukken.

Alles kan weer, maar moet je alles ook willen?

Corona is voorbij. Het leven gaat weer volle kracht vooruit. Werk, buurt, vrienden, sport..iedereen lijkt wel weer af te willen spreken en aan je te trekken. Soms denk je bijna met heimwee terug aan de rustige tijd van Corona. Best lekker en heel overzichtelijk was het. Dat roept bij de vraag op: alles kan weer…maar moet ik alles ook weer willen? Keuzes maken! Wat doe ik wél en wat doe ik niet meer.

Het is goed om daar eens over na te denken en het voor jezelf op een rijtje te zetten. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie in het dagelijks leven?

De Persoon profiel analyse is een gevalideerd gedragsassessment van Thomas International geeft aan waar jij energie van krijgt. Het kan helpen keuzes te maken die passen bij wie jij bent en meer te leven vanuit wie jij bent. Deze kunnen we vertalen naar concrete loopbaan- en levenskeuzes.

Het rapport geeft een schat aan informatie en dient als basis van ons gesprek.

Ben jij op zoek naar balans, een herorientatie op jouw energie en waar jij motivatie uithaalt? Het is een mooi moment om dat uit te zoeken!

Nieuwsgierig? Neem gerust eens contact op!