In vier uur tijd een passende Studie Top 3. Dat geeft motivatie!

Er zijn in Nederland meer dan 175 unieke WO en 275 unieke HBO studies, te volgen in verschillende steden. Ik ken alle HBO en WO studies in Nederland. Boek een Studiekeuze bootcamp en krijg in korte tijd overzicht. Dat geeft motivatie.

Wat is een Studiekeuze Bootcamp?

  • Vier uur durende persoonlijke studiekeuzesessie (face-to-face) aan mijn keukentafel (2,2 meter social distance) of via Zoom
  • Met een bewezen studiekeuzemethodiek
  • Met als basis een gevalideerd assessment voor motivatie en gedragsvoorkeuren

Je ontvangt een persoonlijke Studiekeuze Top 3. Ik vertel je de voor- en nadelen van elke studie. En je komt alles te weten over je kansen op de arbeidsmarkt (welke baan kun je straks krijgen?).

Bel mij voor meer informatie op 06 21429956 of stuur mij een e-mail.
Bekijk mijn website.

Wie ben ik?

Valeri Berns

– Arbeidsmarktspecialist sinds 1996

– Studiekeuzeadviseur sinds 2015

– Achtergrond in psychologie

– Kenner van alle HBO- en WO-studies

Sinds 2015 heb ik meer dan 800 scholieren begeleid met hun studiekeuze. Ik vind het belangrijk dat een jongere een studie kiest die aansluit op zijn/haar talenten, interesses, motivatie en niveau. Zodat er uitzicht is op een leuke studententijd, zonder vertraging. Ook vind ik het belangrijk dat er voldoende toekomstperspectief is: uitzicht op een baan waar iemand écht warm voor loopt. Hierop stem ik mijn studiekeuzeadvies af.

Studiekeuze beoordeeld met een 8,5

Hoeveel gingen je er al voor?

  • Inzicht in persoonlijkheid

  • Persoonlijke studie Top 3

  • Geeft motivatie en rust

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.