10 % zomerkorting in juli en augustus

“Waar doe ik al die stomme vakken voor?”

Een veelgehoorde vraag van pubers die gedemotiveerd zijn voor school. ‘Omdat het moet’ of ‘iedereen het doet’ zijn vaak geen motiverende en bevredigende antwoorden. Bij veel jongeren helpt het hebben van een duidelijk doel om de motivatie te verhogen. Een duidelijk beeld van wat er ná de middelbare school ‘op je ligt te wachten’, kan daarom stimulerend werken. Volg een Summer Studiekeuze bootcamp®  en ontvang 10% zomerkorting in juli en augustus en krijg meer zicht op dat wat er na de middelbare school allemaal ’te koop’ is.

Tijdens een studiekeuze bootcamp ®  krijgt een deelnemer in vier uur tijd zowel inzicht in hetgeen hem of haar motiveert als de studies en banen die daar bij passen. Op de vraag: “Waar doe ik al die stomme vakken voor?” kan jouw kind dan zelf antwoord geven: omdat het jou brengt naar jouw volgende doel in jouw leven.

Wanneer is een summer Studiekeuze bootcamp een goed idee?

Herken je je in één van deze situaties.

  • Heeft jouw kind een extra motivatieboost nodig om het schooljaar te halen?
  • Gaat jouw kind volgend jaar eindexamen doen en zou het helpen als er een duidelijk doel is?
  • Wil jij dat jouw kind gericht open dagen kan bezoeken en daarmee tijd bespaart die hij of zij dan in haar eindexamen kan stoppen?
  • Heeft jouw kind stress om zijn of haar studiekeuze?

In juli en augustus bied ik 10% zomerkorting op de prijs van een  studiekeuze bootcamp. Opgeven kan via deze pagina

Wat doen we bij een Studiekeuze bootcamp®?

Tijdens een studiekeuze bootcamp ® stellen we aan de hand van een gevalideerd motivatie assessment vast wat de motivatoren van een kind zijn en welke taken hem of haar daarom energie geven. Hier stemmen we een passende Studie Top 5 op af. Ook maken we een concreet studiekeuze actieplan zodat een kind precies weet hoe het zelfstandig verder met zijn of haar studiekeuze verder kan. In deze animatie kun je in twee minuten een beeld krijgen

Lees hier waarom een Studiekeuze bootcamp® een goed idee is.

Geef je hier op voor een Summer Studiekeuze bootcamp®.